Feestje in de Teerkamer

De Teerkamer is geschikt voor groepen van ieder formaat. Het afkopen van de drankjes is bij ons al mogelijk vanaf € 19,50 per persoon. U kunt tijdens uw feest gebruik maken van onze professionele geluidsinstallatie en goed gevulde muziekcomputer, maar u kunt uiteraard ook uw eigen muziekbron aansluiten of DJ meenemen. Wij kunnen u ook helpen met eventueel live-entertainment op uw feest. Ook hebben wij contact met een groot scala aan coverbands en DJ’s. Omdat de Teerkamer een complete geluidsinstallatie voor een band of DJ heeft staan, zijn de tarieven van de acts ook vaak bijzonder interessant. Bent u met een klein gezelschap? Dan hebben we, naast onze grote zaal, ook nog een kleinere zaal, ideaal voor bijvoorbeeld een vergadering of klein feestje. U wilt uw feest graag vast laten leggen? We hebben ook contact met diverse fotografen die u en uw gasten met plezier op de foto zetten! Kortom, wij kunnen er van begin tot eind voor zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt!

de Teerkamer - Woudrichem

Iets te eten?

U kunt uw feest uitbreiden met diverse hapjes-arrangementen of overheerlijke buffetten, waaronder o.a. stampotbuffet, hapjesbuffet, broodjes/lunchbuffet, desertbuffet of walking diner. Deze worden vers voor u bereid door restaurant Kruiden en Jasmijn.  Er zijn al hapjesarrangementen vanaf € 5,50 per persoon en buffetten vanaf € 10,- per persoon. Ook is het mogelijk om de IJscoboer langst te laten komen. IJs- en spijssalon Baks sluit graag het buffet voor u af. Heeft u exclusievere wensen? Ook dat is mogelijk. Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Drinken we er nog eentje?

Besluit u uw feest te geven in de Teerkamer? Dan gaan we samen met u kijken hoe we de avond het best kunnen inrichten.  Naar aanleiding van uw wensen bepalen we de prijs persoon (vanaf € 19,50 p.p.). Zo weet u van te voren duidelijk waar u financieel aan toe bent. We schenken bier, fris, en wijn. Dit is uiteraard ook uit te breiden met Binnenlands en/of Buitenlands Gedestilleerd. Ook kunt u ervoor kiezen om met uw bezoekers te proosten bij binnenkomst met bubbels.  Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!