Feestje in de Teerkamer

De Teerkamer is geschikt voor groepen van ieder formaat. Het afkopen van de drankjes is bij ons al mogelijk vanaf € 19,50 per persoon. U kunt tijdens uw feest gebruik maken van onze professionele geluisinstallatie en goed gevulde muziekcomputer, maar u kunt uiteraard ook uw eigen muziekbron aansluiten of DJ meenemen. Wij kunnen u ook helpen met eventueel live-entertainment op uw feest. Ook hebben wij contact met een groot scala aan coverbands en DJ’s. Omdat de Teerkamer een complete uitversterkset voor een band of DJ heeft staan, zijn de tarieven van de acts ook vaak bijzonder interressant. Zijn er rokers onder uw gasten? Wij hebben ook een ruime, sfeervolle rookruimte. Uw gasten hoeven dus niet in de kou te staan. U wilt uw feest graag vast laten leggen? We hebben ook contact met diverse fotografen die u en uw gasten met plezier op de foto zetten! Kortom, wij kunnen er van begin tot eind voor zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt!

de Teerkamer - Woudrichem

Iets te eten?

U kunt uw feest uitbreiden met diverse hapjes-arrangementen of overheerlijke buffetten. Deze worden vers voor u bereid bij restaurant Kruiden en Jasmijn. Er zijn al hapjesarrangementen vanaf € 5,- per persoon en buffetten vanaf € 10,- per persoon. Ook is het mogelijk om de IJscoboer langst te laten komen. IJs- en spijssalon Baks sluit graag het buffet voor u af. Heeft u exclusievere wensen? Ook dat is mogelijk. Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Drinken we er nog eentje?

Besluit u uw feest te geven in de Teerkamer? Dan kunt u ervoor kiezen om de drankjes te laten turven, of om de drankjes per bezoeker af te kopen. Voor het turven hanteren we een vaste prijslijst, voor de afkoop kijken we naar het aantal bezoekers van uw feest. Komen er meer dan 50 personen? Dan vervalt de zaal huur (€ 30,- per uur). De afkoopprijs ligt vanaf € 19,50 per persoon. We schenken dan Bier, fris, wijn en Binnenlands Gedestilleerd. Dit is uiteraard ook uit te breiden met Buitenlands Gedestilleerd. Ook kunt u ervoor kiezen om met uw bezoekers te proosten bij binnenkomst met bubbels.  Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!